TE KOOP

Beckers Vastgoed is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van luxueuze, duurzame en vooral kwaliteitsvolle nieuwbouw villa’s. Zowel landelijke als hedendaagse architectuur kan je terugvinden in onze uitzonderlijke projecten. Bekijk ons exclusief aanbod!

TE HUUR

Beckers Vastgoed is marktleider in de verhuur van residentiële eigendommen in België. Zoekt u een tijdelijke oplossing tot een eigen woning klaar is? Of wil je eerst de omgeving verkennen vooralleer u overgaat tot de aankoop van uw droomwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren zowel op korte als op lange termijn de villa van uw dromen. Bekijk ons exclusief aanbod!

REALISATIES

35 jaar lang zijn we reeds actief in het noorden van Antwerpen met meer dan 200 gerealiseerde projecten. Bekijk hier een aantal van onze realisaties.

VISIE

Beckers Vastgoed staat voor energiezuinige, exclusieve nieuwbouw villa’s. We willen steeds innoveren en werken daarom altijd met de laatste nieuwe technieken op maat.

CONTACT

Heeft u dezelfde passie en visie omtrent vastgoed dan hebben we al een match. Indien u graag een afspraak wenst kan dit door ons te contacteren.